dinsdag 26 oktober 2010

_Alles.Gratis_



De club _Alles.Gratis_ ken je misschien al. Ze hebben nog niet zoveel leden, maar dat gaat nog komen. Het is een club gebasseerd op deze site. Wij (site beheerders) hebben de club opgericht.
We zullen alle gratis dingen wat op deze site staat ook in de club zetten. Dat is wat overzichtelijker. Wij hebben namelijk al een paar mailtjes gekregen met de vraag of we fashion en free apart willen doen, een pagina free, en een pagina fashion, zodat we alles kunnen zien en niks kunnen overslaan. Helaas is het niet zo makkelijk om pagina's te maken op deze blog waar we meerdere malen op kunnen posten en zoveel. dus hebben we een club aangemaakt op de naam ietje-sofietje. Moisturexlife, Beavj. en ik (Elise.Sofie) zullen manager zijn. Van MarinHip hebben we nog niks gehoord dus dat word nog geregeld, volgens een vriendin van haar is ze nog op vakantie tot donderdag. Dus dat komt nog allemaal.
Maar even terug naar de club. Er zal niet meer of minder opkomen dan op de site. Dus eigenlijk hetzelfde, maar je kunt het beter zien, en als er iets gratis is en wij zijn er neit van op de hoogte en jij weet het wel kun je het er toch schrijven.

Een aantal regels voor de club:

  1. Geen spam dus bijv. als je dit in 6 album kopieerd krijg je 500 stardollar. of zoiets.
  2. Geen reclamer voor je eigen club of site, die kun je naar ons sturen in een berichtje of in het gastenboek, dan kunnen we het in de presentatie zetten. Dus niet voor covergirl, album winnaar etc.
  3. Niet schelden, of mensen beledigen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten