donderdag 11 november 2010

Ogen







Heel erg veel mensen hebben dezelfde ogen. als je deze stappen volgt heb je leuke en originele ogen.

1. ga naar schoonheid, en dan naar Sunny Bunny. ga dan naar de tweede pagina. bij de tweede pagina staan verschillende kleuren ogen. dan pak je de witte en doe je die op je ogen.



Dan pak je er nog twee, en die doe je aan de zijkant, zodat het witte gedeelte over het zwarte gedeelte van de ogen komt. (als je wil dat de ogen uiteindelijk naar rechts kijken dan doe je het een beetje naar rechts, en als je wil dat ze een beetje naar link kijken doe je ze links. je kan ze ook scheel laten kijken)




dan pak je weer twee witte ogen, en doe je hetzelfde als net



dan ga je een pagina verder, en kies je de kleur ogen die je wil hebben. ik koos voor de blauwe ogen. die doe je dan op net zoals je net met de witte ogen deed.

Van dichtbij ziet dit er nogal raar uit, maar van veraf ziet dit er heel erg leuk uit.

Als je dit er niet leuk uit vind zien van dichtbij kan je natuurlijk gewoon een beetje make-up op doen rond de ogen, maar zorg dan wel dat je een zachte kleur doet, want de ogen zelf zijn al fel genoeg. Je kan natuurlijk ook gewoon net wimpers kopen. die kan je vinden bij schoonheid, en dan Spectacular.


Ik heb hierboven geen blauwe oogschaduw gebruikt, omdat de ogen al blauw waren. anders zou dat een beetje te veel zijn. dan vielen de ogen niet meer op.

Veel plezier
x  fifi.hart

Geen opmerkingen:

Een reactie posten